Over ons

In 1989 richtte Henk Dirkx timmerbedrijf: Henk Dirkx op. Door zijn gedreven vakmanschap realiseerde hij veel mooie projecten. In 2014 is de naam gewijzigd naar Hedico interieur & exterieur. Hierbij is het uitgangspunt van Hedico het inspelen op de wensen van de klant. Door goed te luisteren en de mogelijkheden samen te bespreken, komen we tot het beste resultaat voor de eindgebruiker.

WERKPLAATS:

Hedico beschikt over een moderne werkplaats in Reusel, met de nieuwste technieken en cnc gestuurde machines. Daardoor kunnen we snel schakelen en met de uiterste precies onze producten maken. Door de combinatie van moderne technieken en vakmanschap van onze werknemers, zijn we instaat om de mooiste projecten te realiseren.

MONTAGE:

Bij het maken trappen, dakkappelen, binnendeuren, interieurwerk en kozijnen hoort ook de montage van deze producten. Wederom beschikt Hedico over een eigen montage ploeg voor het vakkundig monteren van de geproduceerde producten.

In eigenhand: Doordat Hedico over een eigen werkplaats met de juiste vakmensen beschikt, zijn we instaat om de klanten geheel te ontzorgen en complete verbouwing uit te voeren met alle ins en outs.

Showroom: In onze 450m2 grote showroom kunnen wij u adviseren en de vele mogelijkheden laten proeven. Tijdens de openingsuren kunt u vrijblijvend de showroom bezoeken. Om u goed te kunnen begeleiden en de adviseren kunt u het beste een afspraak maken.

Of het nu gaat om het vervangen van een deur en kozijnen of een complete verbouwing, u bent voor zowel grote als kleine klussen bij ons aan het juiste adres. 

Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze fraaie showroom in Reusel. Het is bij ons ook mogelijk om een afspraak bij u aan huis te maken, zodat wij de hele situatie kunnen bekijken. 
Op deze manier bent u altijd verzekerd van een passend advies door één van onze vakbekwame medewerkers. 

Henk en Cokkie Dirkx